De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en veel flexibiliteit.
Menu

Frans van Eck - Wilnis

Bouwbedrijf om op te bouwen

De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en
veel flexibiliteit. Vakkundig uitgevoerde bouwklussen en
reparaties, helemaal volgens uw wensen. 

Bekijk ons werk

Kozijnen in Maarssen voor een onderhoudsarme en prachtige woning

kozijnenZijn uw kozijnen nodig toe aan onderhoud? Zorgen uw kozijnen in Maarssen voor een minder mooi aanzicht van uw woning? Of hebt u hele nieuwe kozijnen nodig voor uw woning in  Maarssen? Voor het deskundig leveren en vervaardigen van kozijnen in Maarssen is Frans van Eck uw beste partner. Al jaren is Frans van Eck hét bedrijf voor kozijnen in Maarssen dat totaaloplossingen biedt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De kozijnen van Frans van Eck zijn inmiddels een bekend begrip in de omgeving van Maarssen. Deze kozijnen in Maarssen vormen namelijk het aanzien van uw woning. Welke sfeer of uitstraling u ook wenst, van modern tot klassiek en landelijk, wij bieden kozijnen in de juiste profiel. Als u kozijnen in Maarssen laat plaatsen door Frans van Eck bent u verzekerd van goede producten, service en het gewenste eindresultaat. Met onze flexibele aanpak en transparantie weet u van te voren waar u aan toe bent. Voor kozijnen in Maarssen maken wij vooraf een reële en verantwoorde begroting.

Soorten kozijnen

Als u nieuwe kozijnen wilt in Maarssen kunt u kiezen uit verschillende soorten. Wilt u genieten van onderhoudsvriendelijke kozijnen? Gaat uw voorkeur uit naar unieke kozijnen met charme? Of vindt u isolatie een belangrijk aspect? Frans van Eck is gespecialiseerd in kunststof kozijnen, houten kozijnen en isolatie glas. Alle soorten kozijnen hebben verschillende eigenschappen en hun eigen unieke voordelen. Of u kiest voor houten kozijnen in Maarssen of kunststof kozijnen in Maarssen, al onze producten staan garant voor kwaliteit.

Houten kozijnen

Wilt u een natuurlijke uitstraling creëren met kozijnen in Maarssen? Dan zijn houten kozijnen in Maarssen beslist iets voor u. Het oog wil namelijk ook wat. Voor houten kozijnen maakt Frans van Eck uitsluitend gebruik van de beste soort hardhout. Deze zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardig maar stralen warmte en comfort uit. Daarnaast zijn houten kozijnen leverbaar in elke gewenste uitstraling en vormgeving in Maarssen. Onze kozijnen in Maarssen kenmerken zich niet voor niets door maatwerk, vele variatie mogelijkheden en kwaliteit.

Kunststof kozijnen

Ook is Frans van Eck uw partner voor kunststof kozijnen in de omgeving van Maarssen. Wilt u kunststof kozijnen op een nette en nauwkeurige manier laten plaatsen in Maarssen? Maar wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen? Frans van Eck verkoopt de mooiste kunststof kozijnen in Maarssen met de beste afwerking en montage. Deze zijn:

  • onderhoudsarm
  • duurzaam
  • veilig
  • milieuvriendelijk
  • geluid en warmte isolerend

U bespaart niet alleen kosten op onderhoud maar ook op de energie rekening. Wilt u wel de prachtige uitstraling van houten kozijnen maar weinig onderhoud? Laat dan kunststof kozijnen leveren in  Maarssen. U hebt zelf keuze uit de soort, kleur en uitstraling.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de soorten kozijnen die wij kunnen leveren in Maarssen? Maak dan een afspraak om uw woning te laten beoordelen. Elk project wordt met de benodigde zorg en conform de wensen van de opdrachtgever uitgevoerd. Kozijnen in Maarssen bij Frans van Eck verzekeren u van jarenlang plezier.

Laat uw reactie achter

Copyright © Frans van Eck Bouw 2021 Alle rechten voorbehouden