De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en veel flexibiliteit.
Kozijn van Eck
IMG_1129

Frans van Eck - Wilnis

Bouwbedrijf om op te bouwen

De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en
veel flexibiliteit. Vakkundig uitgevoerde bouwklussen en
reparaties, helemaal volgens uw wensen. 

Bekijk ons werk

kozijnen

Kozijnen in Haarlem voor een onderhoudsarme en prachtige woning

Zijn uw kozijnen nodig toe aan onderhoud? Zorgen uw kozijnen in Haarlem voor een minder mooi aanzicht van uw woning? Of hebt u hele nieuwe kozijnen nodig voor uw woning in  Haarlem? Voor het deskundig leveren en vervaardigen van kozijnen in Haarlem is Frans van Eck uw beste partner. Al jaren is Frans van Eck hét bedrijf voor kozijnen in Haarlem dat totaaloplossingen biedt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De kozijnen van Frans van Eck zijn inmiddels een bekend begrip in de omgeving van Haarlem. Deze kozijnen in Haarlem vormen namelijk het aanzien van uw woning. Welke sfeer of uitstraling u ook wenst, van modern tot klassiek en landelijk, wij bieden kozijnen in de juiste profiel. Als u kozijnen in Haarlem laat plaatsen door Frans van Eck bent u verzekerd van goede producten, service en het gewenste eindresultaat. Met onze flexibele aanpak en transparantie weet u van te voren waar u aan toe bent. Voor kozijnen in Haarlem maken wij vooraf een reële en verantwoorde begroting.

Soorten kozijnen

Als u nieuwe kozijnen wilt in Haarlem kunt u kiezen uit verschillende soorten. Wilt u genieten van onderhoudsvriendelijke kozijnen? Gaat uw voorkeur uit naar unieke kozijnen met charme? Of vindt u isolatie een belangrijk aspect? Frans van Eck is gespecialiseerd in kunststof kozijnen, houten kozijnen en isolatie glas. Alle soorten kozijnen hebben verschillende eigenschappen en hun eigen unieke voordelen. Of u kiest voor houten kozijnen in Haarlem of kunststof kozijnen in Haarlem, al onze producten staan garant voor kwaliteit.

Houten kozijnen

Wilt u een natuurlijke uitstraling creëren met kozijnen in Haarlem? Dan zijn houten kozijnen in Haarlem beslist iets voor u. Het oog wil namelijk ook wat. Voor houten kozijnen maakt Frans van Eck uitsluitend gebruik van de beste soort hardhout. Deze zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardig maar stralen warmte en comfort uit. Daarnaast zijn houten kozijnen leverbaar in elke gewenste uitstraling en vormgeving in Haarlem. Onze kozijnen in Haarlem kenmerken zich niet voor niets door maatwerk, vele variatie mogelijkheden en kwaliteit.

Kunststof kozijnen

Ook is Frans van Eck uw partner voor kunststof kozijnen in de omgeving van Haarlem. Wilt u kunststof kozijnen op een nette en nauwkeurige manier laten plaatsen in Haarlem? Maar wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen? Frans van Eck verkoopt de mooiste kunststof kozijnen in Haarlem met de beste afwerking en montage. Deze zijn:

  • onderhoudsarm
  • duurzaam
  • veilig
  • milieuvriendelijk
  • geluid en warmte isolerend

U bespaart niet alleen kosten op onderhoud maar ook op de energie rekening. Wilt u wel de prachtige uitstraling van houten kozijnen maar weinig onderhoud? Laat dan kunststof kozijnen leveren in  Haarlem. U hebt zelf keuze uit de soort, kleur en uitstraling.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de soorten kozijnen die wij kunnen leveren in Haarlem? Maak dan een afspraak om uw woning te laten beoordelen. Elk project wordt met de benodigde zorg en conform de wensen van de opdrachtgever uitgevoerd. Kozijnen in Haarlem bij Frans van Eck verzekeren u van jarenlang plezier.

Stel uw vraag

Copyright © Frans van Eck Bouw 2024 Alle rechten voorbehouden