De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en veel flexibiliteit.
Menu
Kozijn van Eck
IMG_1129
Slideshow tekst

Frans van Eck - Wilnis

Bouwbedrijf om op te bouwen

De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en
veel flexibiliteit. Vakkundig uitgevoerde bouwklussen en
reparaties, helemaal volgens uw wensen. 

Bekijk ons werk

 logo
Kozijnen Amstelveen

Kozijnen van hout of kunststof in Amstelveen

Heeft u nieuwe kozijnen nodig in Amstelveen? Of zijn uw huidige kozijnen aan vervanging toe? Voor het deskundig leveren en vervaardigen van kozijnen is Frans van Eck uw beste partner. Al jaren is Frans van Eck het bedrijf voor kozijnen in Amstelveen dat totaaloplossingen biedt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Doordat wij tijdens alle bouwklussen goede producten en service leveren krijgt u altijd het resultaat dat u mag verwachten. Daarnaast bent u verzekerd van goed overleg en een flexibele aanpak. Wilt u vooraf weten waar u aan toe bent wanneer u kozijnen in Amstelveen laat plaatsen? Wij maken een reële en verantwoorde begroting. 

Soorten kozijnen

De mogelijkheden van kozijnen in Amstelveen zijn eindeloos. Frans van Eck is gespecialiseerd in kunststof kozijnen, houten kozijnen en isolatie glas. Alle soorten kozijnen hebben verschillende eigenschappen en hun eigen unieke voordelen. Of u kiest voor houten kozijnen in Amstelveen of kunststof kozijnen in Amstelveen, al onze producten staan garant voor kwaliteit.

Houten kozijnen

Wilt u een natuurlijke uitstraling creëren met kozijnen in Amstelveen? Dan zijn houten kozijnen beslist iets voor u. Voor houten kozijnen maakt Frans van Eck uitsluitend gebruik van de beste soort hardhout. Deze zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardig maar stralen warmte en comfort uit. Daarnaast zijn houten kozijnen leverbaar in elke gewenste uitstraling en vormgeving in Amstelveen.

Kunststof kozijnen

Ook is Frans van Eck uw partner voor kunststof kozijnen in de omgeving van Amstelveen. Wilt u kunststof kozijnen op een nette en nauwkeurige manier laten plaatsen in Amstelveen? Maar wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen? Frans van Eck verkoopt de mooiste kunststof kozijnen in Amstelveen met de beste afwerking en montage. Deze zijn:

  • onderhoudsarm
  • duurzaam
  • veilig
  • milieuvriendelijk
  • geluid en warmte isolerend

U bespaart niet alleen kosten op onderhoud maar ook op de energie rekening.

Combinatie

Wilt u wel de prachtige uitstraling van houten kozijnen maar weinig onderhoud? Laat dan kunststof kozijnen leveren in Amstelveen. U heeft zelf keuze uit de vormgeving, kleur en uitstraling.

Maak nu een afspraak

Wilt u meer informatie over de soorten kozijnen die wij kunnen leveren in Amstelveen? Kom dan gerust bij ons langs. Ook kunt u een afspraak maken om uw woning te laten beoordelingen door een adviseur van Frans van Eck.

 logo

Stel uw vraag

Kozijnen Amstelveen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Frans van Eck Bouw 2024 Alle rechten voorbehouden