De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en veel flexibiliteit.
Kozijn van Eck
IMG_1129

Frans van Eck - Wilnis

Bouwbedrijf om op te bouwen

De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en
veel flexibiliteit. Vakkundig uitgevoerde bouwklussen en
reparaties, helemaal volgens uw wensen. 

Bekijk ons werk

Dakkapellen voor de ideale situatie op uw zolder in Amstelveen

Droomt u van meer ruimte op uw zolderkamer in Amstelveen? Wilt u graag een extra studeerruimte of werkruimte zonder te hoeven verhuizen? Dan biedt Frans van Eck, de dakkapellen specialist van Amstelveen, de oplossing. Frans van Eck is een klusbedrijf dat al jaren vakkundige bouwklussen en reparaties uitvoert volgens de wensen van de klant. Wij zijn een klein, maar compleet bouwbedrijf dat inzetbaar is voor zowel kleine als grote projecten.

Waarom de beste dakkapellen van Amstelveen?

Frans van Eck creëert in een paar stappen de ideale situatie op uw zolder. Met onze jarenlange ervaring, in dakkapellen in Amstelveen, zijn wij dè specialist in dakkapellen. Wij nemen alle zorg uit handen en voorzien u van deskundig advies. Van het aanvragen van de vergunning tot en met de oplevering. Wij garanderen een zorgeloze en deskundige plaatsing van alle dakkapellen in Amstelveen.

Dakkapellen in Amstelveen op maat gemaakt

  • Een dakkapel is dè ideale oplossing om een zolder meer ruimte en licht te geven. Daarnaast worden onze dakkapellen in Amstelveen:
  • op maat gemaakt
  • perfect afgewerkt
  • gemaakt in iedere stijl
  • gemaakt van onderhoudsvriendelijk materiaal

U heeft zelf de keuze uit hout of kunststof.

Bouwkundig perfect product

Wanneer wij dakkapellen in Amstelveen maken, hebben onze opdrachtgevers ook keuze uit diverse uitvoeringen, maten en afwerkingen. Welke keuze u ook maakt, een dakkapel van Frans van Eck is een bouwkundig perfect product dat aan al uw eisen voldoet. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Vervanging dakkapellen in Amstelveen

Heeft u al een dakkapel? Maar is deze nodig aan vervanging toe? Ook heeft Frans van Eck ervaring met het vervangen van dakkapellen in Amstelveen. Uw oude dakkapel wordt verwijderd en desgewenst afgevoerd. Vervolgens wordt deze vervangen door een nieuw onderhoudsvriendelijk dakkapel.

Offerte

Maak van uw zolder een ruime slaap, hobby of kantoorkamer en neem contact op met Frans van Eck. Onze dakkapel specialisten brengen uw wensen in kaart om een passende dakkapel offerte te maken.

Wenst u meer informatie te ontvangen over dakkapellen Amstelveen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Stel uw vraag

Copyright © Frans van Eck Bouw 2024 Alle rechten voorbehouden