De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en veel flexibiliteit.
veranda wilnis 1
veranda wilnis 02
aanbouw schuur Broek In Waterland4
schuur broek in waterland
kozijn schuur ouderkerk aan de amstel
veranda wilnis
verbouwing zwanenburg0

Frans van Eck - Wilnis

Bouwbedrijf om op te bouwen

De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en
veel flexibiliteit. Vakkundig uitgevoerde bouwklussen en
reparaties, helemaal volgens uw wensen. 

Bekijk ons werk

Frans van Eck - Wilnis

Bouwbedrijf om op te bouwen.

De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en veel flexibiliteit. Vakkundig uitgevoerde bouwklussen en reparaties, helemaal volgens uw wensen. 

Verbouwing in huis? Een klus die net iets te groot is voor een handige doe-het-zelver? Kies dan voor het gemak van uw eigen ‘persoonlijke’ aannemer, iemand die het overzicht houdt en de klus zelf - of met wat hulp van specialisten - perfect af maakt.  Alle contacten met maar één persoon, die weet wat hij doet. En - zeker zo belangrijk - wat u mooi vindt. Een klein, maar zeer compleet bouwbedrijf voor grote en kleine projecten: timmerwerk, kozijnen vervangen, kunststof kozijnen plaatsen, keuken, badkamer of toilet moderniseren volgens de eisen van nu.

Kijzenen onderhoud WilnisThuis in bouw en renovatie
Van een nieuwe voordeur of een kleine verbetering in de woning tot dakkapellen en complete badkamers en andersanitair. Het hele pakket: het meeste in eigen hand. Of als het voor de klus nodig is met hulp van vaste partners met veel verstand van centrale verwarming, schilderwerk, stucwerk of hoogwaardige elektra en elektronica in huis. 

Prettige samenwerking - fijn resultaat
Een grote verbouwing of een ingrijpende klus is voor veel mensen een stressvolle tijd. Bij Frans van Eck kunt u als klant rekenen op goed overleg en een flexibele aanpak; ook als u tijdens de werkzaamheden ontdekt dat het toch nèt even anders zou kunnen.

Geen onaangename verrassingen wat de kosten betreft: op verzoek maken we ook samen een zorgvuldige inschatting op basis van ‘regie’. Dat wil in de bouw zeggen: een verantwoorde en reële begroting vooraf; u betaalt alleen de werkelijk gemaakte kosten en gebruikte materialen. Een veilig en vertrouwd gevoel. Frans van Eck geeft u professioneel advies: waar liggen de besparingen en wanneer is goedkoop op de lange termijn duurkoop?

Over Frans van Eck
Ruime en veelzijdige ervaring als klusser, een echte vakman op de meeste terreinen die komen kijken bij verbouwen, opknappen en repareren. Sinds 2000 zelfstandig (zzp’er). Allround, klantvriendelijk, praktisch en precies. Niet snel tevreden, wel erg flexibel.Het beste resultaat voor een scherpe prijs. Uw huis of bedrijf wordt er gegarandeerd mooier van.  

Thuisbasis van het bouwbedrijf Wilnis. Opdrachten en projecten in Noord-Holland,  Utrecht en Zuid-Holland, in overleg ook in de rest van Nederland. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met Frans van Eck.

Bekijk al onze projecten

Terugbel verzoek achterlaten?

Van een nieuwe voordeur of een kleine verbetering in de woning tot dakkapellen en complete badkamers en ander sanitair. Het hele pakket: het meeste in eigen hand.

super klantvriendelijk flexibele bouwer, die maximale mogelijkheden heeft geboden om de indeling van de woning naar onze wensen uit te voeren met een resultaat zoals we het ons hadden voorgesteld

Copyright © Frans van Eck Bouw 2024 Alle rechten voorbehouden