De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en veel flexibiliteit.
Kozijn van Eck
IMG_1129

Frans van Eck - Wilnis

Bouwbedrijf om op te bouwen

De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en
veel flexibiliteit. Vakkundig uitgevoerde bouwklussen en
reparaties, helemaal volgens uw wensen. 

Bekijk ons werk

Badkamer renovatie verzorgd door Frans van Eck

Voldoet uw badkamer niet meer aan uw wensen en wilt u aanpassingen doen? Dan kunt u kiezen voor een badkamer renovatie. Bij een badkamer renovatie uitgevoerd door Frans van Eck bent u verzekerd van een professionele aanpak. Ook kunt u bij een badkamer renovatie kiezen voor een andere indeling van uw badkamer. Wij komen graag bij u langs om de wensen te bespreken en te bekijken wat de mogelijkheden voor uw badkamer zijn. Vervolgens kunnen wij een maatwerk plan opstellen en een passende offerte maken voor uw badkamer renovatie.

Uw hulp van A tot Zbadkamer-renovatie-frans-van-eck

Een badkamer is een plek waar u elke dag een heerlijke douche neemt en uw haar doet voordat de werkdag begint. Een badkamer die volledig aansluit bij uw wensen is dan ook niet zo gemakkelijk. Er zijn tenslotte talloze mogelijkheden qua kleuren, materialen en het budget dat u beschikbaar heeft. Wij adviseren u daarom ook om een bezoekje te brengen aan een badkamer speciaalzaak om hier uw sanitair en tegels te bestellen volledig naar uw wens.  Een badkamerrenovatie is niet 1 2 3 uitgevoerd. Dit is een project waar veel aandacht aan besteed wordt. Daarom plannen wij dit altijd van te voren samen met u. Zo komt u niet voor verassingen te staan, wij houden u dan ook altijd op de hoogte van de werkzaamheden en wanneer de planning dreigt uit te lopen.

Een nieuwe badkamer met de nieuwste trends! 

Een van de nieuwste badkamertrends is toch wel het weglaten van de witte badkamermeubels. Steeds meer meubels zijn namelijk gemaakt met een combinatie van zwart en een houtlook. Donkere kleuren zijn steeds populairder. Zo wordt er steeds meer voor zwarte kranen en een industriële deurwand gekozen.

Kies voor Frans van Eck

Wilt u ook uw badkamer laten renoveren en beschikt u zelf niet over de nodige kennis? Dan bent u bij Frans van Eck aan het juiste adres. Wij zijn een allround klusbedrijf en zijn al jaren actief. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige vakmannen. Niet alleen voor een badkamer renovatie maar ook voor een keuken renovatie, het plaatsen van een dakkapel of het vervangen van kozijnen kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen!

Copyright © Frans van Eck Bouw 2024 Alle rechten voorbehouden